Dec 20, 2012

Massa snö

Hej på er, nu är jag hemma i Sverige igen och kommer vara här under jul och nyår. Full fart i mitt schema som vanligt. Underbart att få träffa familj, vänner och hockeyfamiljen medans man är hemma. Imorse var jag på is med Mattias och Frasse och juniorerna, hjälpte till med puckarna och bara va på is. Sen vart det en löptur, "solna runt" och lite bål och armar. Nu är det lite små saker som ska fixas på min "to do list" innan det är dags för Hovet och hockeymatch ikväll. Jag hade planerat att färga håret under min vistelse i Sverige. Ville göra något nytt och färga det mörkt eftersom jag alltid färgar ljusa slingor, har väl gjort det senaste 6åren. Så igår när jag var hos min Syster med alla tjejerna och meddelade min plan med mörkt hår så fick jag detta svar: NEJ!!! av alla:) Så jag väntar lite å tänker på saken över jul:). Annars är det mysigt att vara hemma pch vara omringad av underbara människor och massa snö. Kram Danni

Dec 13, 2012

Sweden





Kom tillbaka hem till Lugano idag efter 2 dagar på hemligt uppdrag och möten i Stockholm. Så härligt att få komma hem nu när det är så mysigt med massa snö hemma. Landade vid 13.40 idag och har hunnit med massor sedan dess. Handlat mat, åkt till ishallen och åkt skridskor med barnen, åkt hem, lagat mat, åkt till hallen igen och tränat och nu hemma för att sova några timmar innan hockeygymnasiet som vi tränar med på morgnarna. Bara några dagar kvar här nere i Schweiz innan det är dags för lite jul ledighet och jag tar flyget hem till Stockholm igen. Då bli det full rulle som vanligt med massa saker att göra på min "to do list". 

Ciao Danni

Dec 12, 2012

Smile

 
That´s my job, I get paid when people smile back at me. Have a great day!

Ciao Danni

Dec 10, 2012

Big Win


 Dagens d-vitamin intag och fokus på match hjälpte, vi vann stort och jag gjorde mina poäng.


Efter matchen vart det lite stretching i omklädningsrummet.


 Det var väldigt stelt och svettigt, men skönt efteråt.


 Nu har jag en vecka på mig att hjälpa laget att dra in lite pengar, alla spelare i klubben skall se till att få ihop minst 200 chf. På söndagen pågår "Skateathon", det går ut på att åka så många varv runt isen under en viss tid. Du skall dra in sponsorer som ger dig en summa pengar för varje varv du åker.


Åker hem till Sverige den 15e december så jag har lagt upp en annan plan, att hitta 10st som vill sponsra mig/laget med 20chf. Får se vilka som blir minna sponsorer.

Nu läggdags och sen är det hemligt uppdrag på gång.

Danni

Dec 9, 2012

Gameday

Idag är det sista serie matchen för december och 2012. Vi möter ett mindre tufft motstånd och det krävs mer av oss/mig när det gäller att ladda för denna match. För mig kommer det per automatik när det är ett bra motstånd som står på andra blålinjen, men idag ska jag ladda och fokusera på varje byte. Har lovar att göra minst tre poäng så håll utkik här kl 18.15. Där visar de matchen online. Endast statistik.


Igår var det utflykt på schemat, Locarno, riktigt fint! Ligger ca 30 min från Lugano. Jag njöt av sol och blå himmel. Även av alla de fina palmerna som fanns runt sjön.






Tjejerna kollade utsikten och testade kikaren.


 Vi gick på stan och njöt av julstämningen.


Blev bjuden på glögg och tittade på alla som åkte skridskor på isbanan som de hade byggt upp på torget. Dags att komma in i julstämningen här borta innan jag kommer hem till Sverige i jul, längtar! Julen betyder mycket för mig. Att få träffa familjen, min pojkvän, mina underbara vänner hemma i Sverige. Blir extra speciellt när man bor utomlands och inte ser dem så ofta som jag önskade, men det positiva är att man tar vara på stunderna och uppskattar dem mer. Jag är tacksam för det jag har och mest för att mina nära och kära håller sig hela och friska. Ses snart Sverige!!!




Kom lite snö här för någon dag sedan, vår tennisbana var täckt med snö för en dag. Nu är det borta igen.

Kram Danni

Dec 7, 2012

Sprints


Ja vad säger man, Lugano är riktigt fint, även i december!


 Vad är oddsen på att jag fått en lagkamrat som är lika gammal som jag, heter Danielle, kallas för Danni, är PT och kommer från mitt favoritställe i Canada-Kelowna?! Inte så höga, men plötsligt händer det och jag är mer än glad för det. Får sällskap på mina träningspass på förmiddagarna, underbart!


Imorse var det sprinter på schemat, först uppvärmning 4 km sedan 60m x 12st.
Ikväll är det is med laget och sen är jag bortbjuden på middag.


// Tröja Nike // Byxor Nike // Hanväska Ikea // Smink Inget //

..inte som alla andra bloggare, bara en helt vanlig tjej med ett helt annorlunda jobb.

Kram Danni


Dec 5, 2012

Cardio Workout

 

Hittat ett jobbigt spår i skogen i närheten av ishallen. Terränglöpning med många backar, suger "lite" i benen men hjärta och lungor får jobba hårt och det är underbart att få den friska luften medan man tränar.


Man kan stanna och köra lite bål träning mellan set´en.


Medan det är snökaos i Sverige, så blåser vi löv i solen i Lugano. Utanför ishallen idag.


Dagens jobbigaste: Intervaller i kraftiga backar samt terräng löpning.

Dagens bästa: Känslan efter dagens alla träningspass, mat i magen samt lyckan av att ha fått 2 rullar benskyddstejp! Tack Niklas!

Danni


Dec 4, 2012

Dec 2, 2012

December In Lugano


It´s already december, time flies by. Happy that my lovely friend is here.
We had a couple of great days together.


Went downtown and saw the beautiful christmas tree.


 Had dinner, tried our new raclette grill.


Karin´s bed, our little guest bed.


We ate some expensive and delicious chokolate.


Home made chai tea ala Karin with my Dad´s home made buns (lussebular).


 Alot of breakfast.


Yesterday was our Team Dinner and Christmas Party.


My hole Team at the Restaurant Club 41. We had foundue.


 We played against the best team in the league yesterday, Zurich. We won the game with 3-1, first win in two seasons. love it!


Katia, Me and Sara.


We went for a walk today, I love my new home. But most of all I love my family, friends and my boyfriend. Thank you all, you make me happy!

Time do just relax and let my body rest this afternoon after a great week with alot of practises. Time to get ready for my Swedish tv show- Solsidan!

Danni