Jun 27, 2013

Heavy Metal Design

Min special gjorda ring är i min hand. Min guldsmed och vän Corrie i Winnipeg i Canada och gjort den helt efter mina önskemål och jag är riktigt nöjd. Tack fina Anna för all hjälp och för att du hjälpte min ring på planet:) Texten på ringen lyder: The best things in life aren't things. Har även en liten hemlig text innuti.

Kram Danni

Jun 25, 2013

SWISH

Om du vill följa med mig och Nisse på hockeycamp i sommar tillsammans med massa andra, kom till Swish i sommar. Det är en internationell ishockeyskola i Landskrona som min förra förbundskapten Peter och hans Canadensiska fru driver sedan 15 år tillbaka. Jag har varit där och tränat nästan alla år nu tror jag. På detta läger får man ett enkelt boende med bra mat, massvis med träningstimmar både på och utanför isen. Man får träffa några av världens bästa coacher från olika länder. Det bästa av allt är att man knyter kontakter med spelare och ledare över hela världen. Alla som är på plats älskar ishockey.


Bild

http://www.swishicehockey.com/

Elite Women’s ålder 14-21
Pojk grupp fodda 98-2000
Pojk dagcamp Mån-Fre födda 02-04

* Världsklass coacher pa isen och off-ice OS medaljörer och NHL Skills coacher

* Internationella spelare från ca 10 länder

* Sedan 1999 har SWISH givit oss OS medaljer, NHL spelare samt minnen fran livet

* Boende vid stranden, buss 3km till rinken och dess nyrenoverade byggnader

Kolla hemsidan www.swishicehockey.com eller emaila for mer info eller anmälan charlenev@hotmail.com du kan ocksa ring Peter Elander, Huvud Coach 0708 63 64 40

All-inclusive Price: 6500SEK or 725Euro GOALIES All-inclusive Price: 7200SEK or 790 Euro Team rates available

Danni

 

Jun 22, 2013

Midsommar Party


Nu har Midsommar helget varit och vilken härlig helg. Här kommer lite bilder:
 

 
Vi dansade och sjöng med alla barnen runt stången.


Svenska flaggan i topp.
 

Fina Lisa, Klara och Kajsa fyller pumporna med god ost.
 
 
Det serverades massvis med god mat, det mesta hemma gjort av familjen Myrén.

 
Det vart såklart kubb turnering, lag barn vann.

 
Vi åt 12kg vattenmelon, jag åt säkert 5 av dem, älskar melon!


En liten sommarbild på ett smultron.
 

Vaknade upp till denna härliga vy, vi sov i lusthuset och vaknade av solen. Tack Kajsa som brakade ner i golvet två gånger på natten/morgonen så jag fick mig några gods skratt.
 

Haft en jättemysig Midsommar med Klara  med hennes fina familj hos kusin Lisa med familj. Vi har dansat, spelat, ätit, ätit lite mer, sjungit, ätit och ätit. Tack för allt mina vänner, älskar er!

Nu är jag påväg ut till landet för att få träffa min Nisse, barnen och gänget. 

Kram från mig






Jun 11, 2013

Sportis


Nu kommer äntligen en uppdatering. Har full fart med jobb och fritid som vanligt. Blev några dagars avbrott i mitt nya jobb på Bauer och åkte till Uppsala och Jönköping med Olympic Day.
 

Måste bara tipsa alla barn om min vän Oskars projekt, eller Upplandsidrottens Sportis:
Sportis i korthet innebär det att de tillhandahåller fysisk aktivitet och social gemenskap och i viss mån fostran för alla barn som önskar i åk 3-6 på 9 olika arenor runt om i Uppsala kommun. En slags fritidsklubb med idrottsliga värderingar där man får prova på olika fysiska aktiviteter som föreningar genomför. Förhoppningsvis hittar man där något att fatta livslångt intresse för eller så får man upp ögonen för hur roligt det är att aktiveras tillsammans oavsett vilken idrott det är!

Läs mer om Sportis, vart i Uppsala det finns och vilka sporter man kan välja här, klicka på denna länk



I Jönköping träffade jag massa fantastiska barn, killar och tejer som gav mig och de andra Olympierna massa energi. Vi testade massvis med nya sporter och jag fick bland annat hjälp att lära mig rida, segla och orientera.


Kan vara det häftigaste och mest känslosamma jag har gjort. Lärt den modigaste, blinda nioäringa Juslina att spela ishockey. Hon fick låna mina hockeyhandskar och min klubba så passade vi en puck till varandra. Juslina Babana och hennes assistent Anki Uddemar var helt fantastiska båda två!

Det som var minst lika rörande om inte mer var bilden ovan, när Juslina skulle lära mig att orientera. Blind och bara nio år, men full av positiv energi tog hon min hand och visade mig runt till de olika kontrollerna för att hjälpa mig att orientera. Jag grät av lycka utan att hon såg mig. Vilken tjej, tack för att du inspirerat mig för resten av mitt liv.

Kram Danni