Jul 30, 2013

Igår var jag och jobbade hos mina vänner i Hedemora. Det gick bra och killarna och tjejerna var lika glada att få testa all utrustning även denna gång. 


Jag åkte förbi Dalahästen igår, det var några år sen sist. 


Bilen packad och klar för nästa stopp vid Läkerol Arena.


Måndagen avslutades efter en spontan middag ute på stan med min Älskling och Jeppe. Jag valde Taverna Brillo på Sturegatan och maten var underbar. Det blev en efterlängtad tryffelpizza som vi alla delade på innan maten kom in. Vi satt och pratade och jag fick hjälp med att ladda hem lite bra podcasts. En mysig promenad på stan påvägen hem gjorde kvällen ännu bättre. Underbart att kunna se sina älskade ibland då det blir mycket resor och jobb nu i sommar så man får passa på att ses när man kan. Idag blir det jobb i Gävle. Ikväll bilar jag ner till Göteborg för att sedan plocka upp min kollega och köra vidare till Prag och Tjeckien på onsdag morgon. Skrattade åt mig själv igår när jag var hemma snabbt och packade om, sminkade mig i bilen och idag när jag betalade räkningar i bilen. Tur att man gillar att ha fullt upp Kram Danni 


Jul 28, 2013

Swish



We had a great week at the Swish hockey camp in Landskrona. Thanks to Peter, Charlene, Alex, all the parents, boys and girls for a great camp. It's been 12 years since my first camp and I love all the great memories with all you guys. Thanks for taking care of Nils and Melvin, someone slept with all the medals and woke up with a big smile on his face. 


Flyget gick ner i onsdags eftermiddags så fort jag hade bilat ner från Luleå. Landade i Ängelholm där Nisse hämtade upp mig och vi kom direkt till ishallen då det var dags för hockeycarneval.


Möjligheterna finns bortom denna dörr. Du bestämmer. 


Massa puckar och en ishall, där jag trivs bäst. 


Peter och bästa Oliwer, fortsätt vara lika ödmjuk och jobba lika hårt så får vi följa dina framgångar i många år framöver.


Better Hockey var på besök med alla deras produkter så tjejerna och killarna fick testa. 


Anna och gänget passar och dribblar.


Erica, Pilla, Dalen och Karvinen i vårt omklädningsrum, tack för allt tjejer!


Med min favorit på isen, kul att vi var på samma lag. 


Vi hänger upp tvätt i omklädningsrummet.


Det blev massa minigolf.


Vi bodde precis vid havet, vattnet och himlen var fantastisk.


Stuga 7 var vår, Gustav och Sandra på besök.


Ännu mera minigolf, vi blev fler och fler och sista kvällen hade vi även publik. 


Alla tjejerna efter sista matchen. 


Tude, Jag, Peter, Nisse och Melvin med bucklan. 


En glad killes säng imorse som har sovit med alla medaljer. 

Nu sitter vi i bilen och är påväg hem till Stockholm. Dags att pack upp och packa igen så jag är redo för veckan. Det blir jobb i Hedemora och sen ska jag bila ner till Prag där vi ska jobba i veckan. Kram Danni 















Jul 22, 2013




Reser runt i landet med jobbet och träffar på mycket människor. Blir så varm i hjärtat och tacksam när jag möter hjälpsamma människor. Många träffar jag för första gången och många frågar om jag behöver hjälp med att bära eller packa. För mig är det "Canadensiskt" och jag älskar det. Jag är lika dan själv och jag vet att en liten sak kan betyda en hel värld för någon annan.

Hoppas ni njuter av sol, sommar och myggbett! Hjälp någon om ni får chansen  och om ni inte redan sett filmen "Pay it forward" så gör det den dagen det börjar regna. Kram Danni

Jul 20, 2013

Olearys

Nu har jag varit och ätit middag med Erika på O'learys i Sundsvall, gott och trevligt. Dags att gå och sova för imorgon är det dags för  Bauer Experience on ice i Timrå. Då får alla på Timrås hockeyskola testa alla produkter på is och jag skall stå där och serva våra framtida stjärnor.


I badrummet hemma på hotellrummet. 


Igår fick jag denna bild av Nisse, han och Melvin var på Stefan Livs grav och lämnade blommor i Jönköping. Så fint och så rörande. Tankar och kärlek går till Stefans familj, fru och barn. Härliga minnen som vi har av honom, han fick alla att le och skratta. Mig och Bella förgyllde han varje lunch och middag i OS byn i Vancover. Overkligt det som hände för snart 2 år sedan.

Kram Danni

Jul 18, 2013

Either I will find a way or I will make one. 

Jul 16, 2013

Jobba jobba jooobba

Nu sitter jag i köer så jag passar på att skriva lite. Igår och idag har jag varit i Tumbas ishus med SHI och visat alla mina Bauer produkter. Killarna och tjejerna på hockeyskolan får låna utrustning, skridskor och klubbor av mig och testa allt på is. Då får de känna hur de känns där de ska prestera och inte bara i omklädningsrummet (som i butik). Det är ett väldigt uppskattat koncept av både spelare och föräldrar. Imorgon drar lasset till Hedemora, torsdag Gävle, fredag/söndag Timrå.


Jag tar många kort på omklädningsrummen och barnen när kag är ute men det är såhär jag egentligen ser ut, med alldeles för mycket packning i två händer. Tur att man älskar det man gör.


Våra blivande stjärnor i mitt omklädningsrum. Nya/kommande APX2 klubborna är favoriter. Den kommer ut i butikerna 13e september och kan beställas i butik från och med augusti. 


Gynge har fått sina nya Supreme handskar och är redo för nya äventyr och spel i Ryssland.


I helgen var hela familjen och massa vänner samlade på landet. Mycket paddling, bränna, skratt, fusk, golf, vattenskidor och vattenskoter sammanfattar helgen ganska bra. 


Tack Nathalie och Henke för allt gott kött vi ätit, skönt att vi har två jägare i familjen.


Lag Fusk vann även denna omgång i kort, Oscar och Sandra. Wille och Gustav vann på sämsta tecken.


Golfkillarna kör armhävningsgolf.


Amanda serverade hemmagjord paj och Nisse putsade fint.


Vi hann åka lite båt med, mysigt.


Steven vill att den "lilla" båten ska tuta.


Soffmys hos Bästa Janne och Helena, tack för allt!


Ha en bra vecka kära vänner  Kram Danni




Jul 5, 2013

Serbia & Montenegro

Nu är vi nere vid havet med familjen och mina kusiner. Vi tränar lite, äter och dricker massvis med vatten. Solen är riktig varm, 32 grader i solen. Viktigt med solkräm när man skall vara ute i denna värme hela dagarna. Det är dock iskallt i vattnet då jag är badkruka och föredrar 28-30 grader, här är det bara ca 20 grader. Men idag badade jag 4ggr ändå, för att få svalka av mig i värmen. 


Tack till Mamma och Alex som är så härligt lugna och anpassningsbara. Flyget till havet var 4h försenat. Då la vi oss vid parkeringen och vilade och lyssnade på lite musik. 


                Härligt att gå på planet.


Väl hemma i "Burekland", typisk paj som man äter i Serbien, Kroatien, Bosnien och Montenegro. Jag kallar det "juggepaj", finns med olika fyllningar och jag föredrar fårost.


Budva 2013.


Jag och lillebror Alex på planet ner till Belgrad.

Kram Danni

Jul 4, 2013

Valentina & Slipsen










I helgen som var jobbade jag på Sport 77 mässan i Örnsköldsvik. Vi packade upp och byggde montern på fredagen, jobbade på lördagen fram tills det var dags att gå på bröllop. Sveriges snyggaste tjej Valentina Lizana fick sin finaste prins, Slipsen. Tack för en fantastisk dag och kväll. Tack Tina, Brallan, Linkan, Sjölle för många goda skratt och skrapsår. Kram från Serbien