Mar 5, 2016

Mitt Sportlov




Nu är det full fart med Olympic Day gänget på olika orter runt om i Sverige. Vi har haft massor med fina sportlovs dagar i Stockholm. Imorgon åker bilen upp till Hassela för att förbereda Olympic Day i Hassela på måndagen. På tisdag och onsdag så finns vi,Olympic Day gänget på Tandådalstorget i Sälen kl 11.00-16.00, varmt välkomna! Vi tror att det finns en idrott för alla barn. Det gäller bara att hitta den. Hos oss får barnen testa på massvis med olika idrotter och förhoppningsvis hittar barnen en idrott som de tycker är rolig och som de vill fortsätta med. Olympic Day är gratis!

Nu har även kvartsfinalerna i Riksserien börjat. Det är hösta serien i Damhockeyligan i Sverige. Idag, lördag spelas kvartsfinal nr 2 runt om i landet. Mina Damer spelar på Stora Mossen mot Leksand kl 18.30. Kommer bli en grymt bra match mellan två duktiga lag, så spännande!

Imorgon börjar Mästarnas Mästare, säsong 8. Jag pratar ofta om hur jag lyckades hålla hemligheten i 9 månader förra säsongen. Att jag inte berättade till någon hur det gick utan att jag lurade familjen att jag skulle åka ut i varje avsnitt på söndagarna, men så blev det ju inte. Det var en ära att få vara med i programmet. Att få representera hockeyn, damhockeyn och alla tjejer i vårt land. Det var ju en häftig känsla att vinna hela tävlingen. Ge allt och ge aldrig upp!


Nu ska jag jobba lite, ja vet det är lördag men ibland jobbar jag på helger, sen ska jag sätta på takboxen på bilen så vi får med all packning upp till Sälen. Ikväll ska jag och Nisse till Stora Mossen för att se vårt lag ta emot Leksand.


En fin dag i mitt liv, när vi gifte oss i hemlighet på min födelsedag förra året.
Jobbar för flera fina minnen i livet.

Kram Danijela