Jul 23, 2014

Swish


Nu har vi begett oss till Landskrona.


Vi körde ner, vi testar ju lite olika bilar nu då vi vill köpa en som passar oss. Vi vill kunna få in barn och vuxna, trunkar och klubbor. Nu har vi fått låna en Skoda Superb som vi testkör i en vecka.


Vill bara visa en fin present som jag fått från Ebba i Oskarshamn, tusen tack Ebba! Lycka till denna säsong! 


Efter någon timme påväg ner till Landskrona så bytte vi förare, jag flyttade åt sidan och Nisse fick testköra. 


Vi åkte och gjorde ett stopp hos några vänner, vaknade upp dagen efter på deras slott, overkligt. 


Här bor Marita och hennes fina familj. Vilket häftigt ställe.


Jag och Frida njöt i poolen med barnen. Tack för allt Marita!


I lördags kom vi fram till hockeylägret i Landskrona. Vi fick in 4 personer, 5 trunkar, klubbor och småväskor i bilen. Tyckte det var mycket bra. 


Nu är det massa fys och is som gäller på lägret. Tude kör teknik med Nisse och tjejerna utanför ishallen varje dag.


Blir många pass om dagen. Vi tränar killarna och tjejerna off ice och tränar med dem på och utanför isen. Igår fick vi någon timme ledigt och skulle åka och vila på stranden. Det blev mest rodd och fix på telefon, massa jobb. Men skönt i solen ändå.


Vi spelar matcher varje kväll och det är så kul. Att få spela med massvis av grymma tjejer och mot riktigt bra killar i bra tempo.   Spelande ledare från vänster: Jannik Karvinen -Danmark, Andrea Dalen-Norge, Hanna Olsson-blivande stjärna i Sverige, Michelle Karvinen -bästa spelaren i Finland och Europa, Pernilla Winberg -Sverige, Jag. 

Kram Danni

 

Jul 13, 2014

Kroatien

I Kroatien med nästan hela familjen. Jag, Nisse, barnen, Mamma, Syster Sandra, Gustav, Lillebror Alexander, Farmor Ylva och Anders.


Bästa Gustav, Lillebror och Jag på en liten dagsutflykt till en av öarna. Vi bor på ön Hvar utanför Split. Turkost vatten, familjen samlad  och värme är bland det bästa jag vet. Äter vattenmelon så jag spricker.

Kram Danni

Jul 3, 2014

SOK och Volvo Personbilar

Tack SOK och Volvo Personbilar för en helt fantastisk dag! 


Jag, Joshi och Viktoria Helgesson-konståkning, Lisa Daglqvist-fotboll och Alfredsson-ishockey var på plats idag och bildade ett Lag. 


I full seglar mundering, va häftigt det var att segla!! Det var dessutom storm när vi började så det va riktigt häftigt och utmanande. Känslorna fick åka berg- och dalbana. Vi pendlade från panik till glädjeskratt. De hade aldrig tidigare sett någon förflyttat sig krälandes över fören som jag och Lisa gjorde första gången vi slog. Men efter ett tag blev vi alla smidigare och lite bättre. Tack gänget!!


Mysigt ute i Göteborgs skärgård.


Nu blir det rutt nr 1 hem till Stockholm och familjen.

Kram Danni

Marstrand




Lämnat Halmstad för Göteborg, precis hälsat på kontoret i Frölundaborg, tränat, för att nu ta mig till Marstrand. På Marstrand ska jag tillsammans med några Olympier segla med Volvo Personbilar. 


Nu testar vi lite olika bilar, vi behöver en familjebil jag och Nisse. Jag älskar Volvo XC 60 men är det någon som har rekommendationer på andra praktiska och bensinsnåla bilar så hör av er.

Nu ska jag försöka segla!

Kram Danni