Nov 6, 2013

Sitter och lyssnar på radio, 49% av Sveriges befolkning är överviktiga. Dags att börja vardagsmotionera, ta trapporna och leka mer med barnen mina vänner. Tänk mer på eran hälsa samt barnens. 

Idag blir det möte i Gävle och ikväll är det hemma match i Enebyberg mot Tumba Stars kl 20.30. Jag är tok laddad då jag vet att jag kommer få möta min tidigare medspelare Nanna Hamell och hennes tjejer. Nanna är kapten och stjärnan i laget, ikväll smäller det Nanna, undrar bara i vilket mål:) 


I mitt jobb så har jag förmånen att testa våra produkter och igår körde jag på APX2 skridskor. Omsluter min fot helt perfekt. De finns i olika bredder, D och EE. D är normal bredd och EE är extra bred så tänk på det när ni prövar skridskor beroende om ni har smala eller breda fötter. 


I söndags bjöds vi på en helt underbar tre rätters middag av Nisses fina Pappa och Gunnel. Gunnel hade lagat allt själv och det smakade helt underbart. 


Efterrätten var hemmagjord glass med egengjord våffla och massa goda bär. Jag och Nisse var proppmätta och glada. Tack Lennart och Gunnel för att ni ville fira våran förlovning, jag är tacksam för det. 


I helgen som var så var vi på landet och jobbade. Casey hade gjort en plåt till skorstenen som vi satte upp. Vi grävde ner rör och vinterstädade på tomten. Vi vaknade utvilade både lördag och söndag, helt underbart. På kvällarna var vi värda ångbastu och middag. 


Frukost på landet är en av det bästa sakerna jag vet.


I fredags förmiddag var jag hemlig gäst ute i Enebyberg på SDE's tjej camp. 


Två tjejgrupper som lyssnade på mina erfarenheter, hur jag började spela och lite produktinformation. 


Nisses och barnens Halloween pumpa.


Bella, Tina, Linnéa och jag såg AIK på Hovet förra veckan. Tack Jeanette och Emma (du får den med:)) för banden!


Härligt att träffa Melvin och Evelina igen, fulla av energi. Den här bilden är ett undantag:) 

Igår var jag hemma och fick träffa min fina Mamma. Vi åt middag allihop, Mammas mat med massa gott. Tack Mamma för att du alltid har sett till så att vi haft mat hemma när vi var små och även nu. Inte alla som har det så, tacksam för det. Ikväll kommer Pappa på matchen som jobbade igår.

Kram Danni


No comments:

Post a Comment