Nov 28, 2013



Älskar när man får massa härliga bilder och meddelanden från vänner runt om i världen. Två av mina finaste vänner och favoriter är Owe och Marie. Här är Marie och rider på en kamel långt, långt hemifrån. Tack för att ni finns! Kram

Nov 27, 2013

Idag jobbade jag på XXL i Bromma. Höll i en utbildning om våra produkter för Alexandra och hennes grymt trevliga personal i butiken.


Tack! Kram från mig

Nov 20, 2013

 

Din attityd säger vem du är och hur långt du har kommit Kram Danni

To all my loved ones around the world, miss you so much! Take care Xo Danni

Nov 14, 2013

Till matchen ikväll så har vi koll på slingorna. Solklart! 


Match mot Tumba Stars, stjärnorna Nanna Hammel och Sara Riddelind står för motståndet. Matchstart 19.30 i Ishuset i Tumba. 

Kram Danni

Nov 10, 2013

200


Så nu är vi i Wien, Vienna som är huvudstaden i Österrike. Vi har varit här och jobbat med Bauer och haft Bauer Experience på is. Det betyder att vi varit hos en av våra klubbar Vienna Capitals och haft ett event på is, där de får testa all vår utrustning på is. 200 barn och vuxna kom och testade och vi fick äran att hjälpa många som aldrig stått på ishockeyskridskor tidigare att pröva hur det kändes och de gillade det. Då blir jag glad:)



I fredags kom vi till rinken och började packa upp. 



Alla stora vepor i bakgrunden hängdes upp. Fredrik, Jonas och Niclas fixar på isen.



Två små killar som jag hjälpte under dagen. Varför är allt så gulligt på dem när de är små? Mini hanskar och mini skridskor är ju så sjukt söta, killarna och tjejerna likaså. 



Prickskytte samt skottradar'n var i ena änden, teknik i mittzon. Och skridskoåkning samt skott i andra änden. 



Mittzon.



När allt var klart var det dags att sortera upp allt och packa. 


Idag turistade vi i Wien. Jag, Jukka och Fredrik. Här är killarna utanför Stefansdomen.


Inne, älskar kyrkor invändigt, mäktiga.



Jag och Niclas utanför ishallen. Tack för den här resan. Tack Fredrik, Niclas, Jonas, Jukka, Gary för ni gör jobbet till det bästa. 

Ikväll går flyget hem till Stockholm igen. Mickan hämtar oss. Imorgon håller jag i en utbildning på XXL i Karlstad och sen är det träning hemma i Stockholm igen. 

Kram Danni

Nov 6, 2013

Sitter och lyssnar på radio, 49% av Sveriges befolkning är överviktiga. Dags att börja vardagsmotionera, ta trapporna och leka mer med barnen mina vänner. Tänk mer på eran hälsa samt barnens. 

Idag blir det möte i Gävle och ikväll är det hemma match i Enebyberg mot Tumba Stars kl 20.30. Jag är tok laddad då jag vet att jag kommer få möta min tidigare medspelare Nanna Hamell och hennes tjejer. Nanna är kapten och stjärnan i laget, ikväll smäller det Nanna, undrar bara i vilket mål:) 


I mitt jobb så har jag förmånen att testa våra produkter och igår körde jag på APX2 skridskor. Omsluter min fot helt perfekt. De finns i olika bredder, D och EE. D är normal bredd och EE är extra bred så tänk på det när ni prövar skridskor beroende om ni har smala eller breda fötter. 


I söndags bjöds vi på en helt underbar tre rätters middag av Nisses fina Pappa och Gunnel. Gunnel hade lagat allt själv och det smakade helt underbart. 


Efterrätten var hemmagjord glass med egengjord våffla och massa goda bär. Jag och Nisse var proppmätta och glada. Tack Lennart och Gunnel för att ni ville fira våran förlovning, jag är tacksam för det. 


I helgen som var så var vi på landet och jobbade. Casey hade gjort en plåt till skorstenen som vi satte upp. Vi grävde ner rör och vinterstädade på tomten. Vi vaknade utvilade både lördag och söndag, helt underbart. På kvällarna var vi värda ångbastu och middag. 


Frukost på landet är en av det bästa sakerna jag vet.


I fredags förmiddag var jag hemlig gäst ute i Enebyberg på SDE's tjej camp. 


Två tjejgrupper som lyssnade på mina erfarenheter, hur jag började spela och lite produktinformation. 


Nisses och barnens Halloween pumpa.


Bella, Tina, Linnéa och jag såg AIK på Hovet förra veckan. Tack Jeanette och Emma (du får den med:)) för banden!


Härligt att träffa Melvin och Evelina igen, fulla av energi. Den här bilden är ett undantag:) 

Igår var jag hemma och fick träffa min fina Mamma. Vi åt middag allihop, Mammas mat med massa gott. Tack Mamma för att du alltid har sett till så att vi haft mat hemma när vi var små och även nu. Inte alla som har det så, tacksam för det. Ikväll kommer Pappa på matchen som jobbade igår.

Kram Danni


Nov 1, 2013

Hemlig gäst


Är just nu hemlig gäst på SDE's tjej camp i Enebybergs ishall. Fått berätta om min resa som ishockey spelare som startade när jag var 13år och som fortsätter än idag. När man är uppe i sitt är man aldrig nöjd och jagar nya mål och medaljer hela tiden. Men det känns helt ok när man berättar sina historier om vad man gjort och hunnit med. 

Snart ska vi åka till landet och jobba lite och ikväll ska jag se till att vi sätter oss i ångbastu och lite god mat. Fredagsmys! 

Kram Danni