Jan 9, 2014

Nu på söndag, 12e januari är ni Varmt Välkomna till Grimsta IP

Ta med barnen och alla era vänner till Grimsta IP i Vällingby (adress: Gulddragargränd 40 i Stockholm) nu på söndag. Massvis med flick/tjejlag spelar matcher hela dagen men mellan kl 13.45-15.45 är det Allmänhetens åkning och då är alla välkomna ut på isen. Stora som små, nybörjare som proffs. Jag kommer ta med mig lite skridskor, klubbor och handskar från Bauer som ni kan låna om ni inte har eget. Kl 15.00 är det en liten tröjcermoni och sedan åker vi lite till innan det är dags för fler flickmatcher. Jag och mitt lag, SDE, spelar också match på kvällen på Stockan mot AIK2 kl 19.00.
 

Jag började spela ishockey i Kälvesta när jag var 13år och har sedan dess levt min dröm och spelat över hela världen. Jag har haft äran att representerat Landslaget i 3 OS och 7 VM. Vunnit SM, EM, VM och OS medaljer. Nu vill jag ge tillbaka allt jag kan till våra killar och tjejer som älskar samma sport som mig. Visa dem att allt är möjligt och med vilja, mycket träning och glädje når man sina mål. Nu är jag rörd och tacksam över att få min Landslagströja upphängd i den ishallen där min resa en gång började.

Hoppas vi ses på söndag Kram Danni


 

1 comment:

  1. STORT Grattis Danni! Det är ett nöje och ära att se dig spela och vara förebild för de andra tjejerna! Du visar att drömmar kan bli verklighet om man verkligen vill det! Lycka till imorgon! /Suzanne

    ReplyDelete