Dec 2, 2013


Vilken helg vi haft. Jag var ledig från jobbet i fredags. Å va gör man när man är ledig? Jo man ska hinna med allt annat fix och trix. Det började med blodprov hos bästa Berit på Karolinska på fredag morgon sen fortsatte det: källsortering, packa, åka till landet, handla mat, jobba på landet å bära massa trä, åka till tippen, bära lite till mm. Fick en efterlängtad sovmorgon på lördag sen lite mer fix innan det var dags att äta en rejäl lunch och åka och spela match. Lördag hade vi sen match som vi vann med 3-2. Söndag vart frukost hemma med nära och kära, såg när Bästa Tina Enström, Valle, Grahm och Co vann över Segeltorp. Bäst i Segeltorp va Julia #19. 


Mys frukost med nära och kära. Nisse lagade mannagrynsgröt och vi dukade upp lite smått och gott.


Hemma hos Mamma och Pappa i soffan. Pappa, Gustav och Nisse. Undrar vad de skrattade åt.


Efter en lååång fredag vart det film framför brasan. Världens bästa kväll.


Vi smakade hallon och lakrits glöggen, det var söt med god. Mysigt att dricka något varmt.


På tippen och sorterade soppor och trä. Här sorteras Fredrik Svenssons skridsko. Den gick som metall.


Blodprovstagning hos bästa Kvinnokliniken på Karolinska. Har gått hos dem så länge jag varit en del av SOK, snart tio år. Känner mig hemma där, tryggt.


Killarna på jobbet disskuterar sko storlek. Robin och Ebbe håller inte riktigt med Sebbe i hans val av storlek. Älskar killarnas disskussioner. 


Förra veckan var jag och utbildade personal på XXL och Bromma. Tack Alexandra och Co. för att ni va så trevliga!Vinst mot Linden i lördags med 3-2, viktig vinst i en jämn match. Grymt spelat Linden, speciellt eran målvakt. 

Kram Danni

No comments:

Post a Comment