Dec 17, 2011

When we stand together


Glad över första segern över Ryssland, 11 av lagkamraterna i Tornado
fanns i motståndar laget.

Tjejerna i omklädningsrummet innan match.

Favoritlåten finns i omklädningsrummet.

Vi är kvar i Vierumäki, jag sitter i korridoren på hotellet och har lånat Tinas dator. Tjejerna är och äter kvällsfika och ledarna är på ledarmiddag. Lyssnar på min lugna spelningslista på mobilen och inser att även detta läger har flygit förbi. Det var 10år sedan jag var här för första gången med Damkronorna. Jag har säkert varit här 10 ggr sedan dess. Då spelade jag med Gellan och Eve och vi satt och knåpade ihop egna låtar och Kim jonglerade med tennisbollar. Vi förlorade med två siffrigt mot Finland, nu är det nya tider. Mycket har hänt under de senaste 10 åren och bättre hockey har det blivit. Jag är har hunnit blivit 27 år men jag älskar det jag gör minst lika mycket om inte mer. Denna resa fick många av oss ett härligt skrattanfall när vi hörde ett pruttliknande ljud i omklädningsrummet mitt under genomgången. Jag skrattade så jag grät och det var inte lättare att sluta när resten av tjejerna skrattade lika mycket. Vi har haft bra träningar i Sverige och i Finland och spelat två matcher. Vi vann första matchen mot Ryssland med 4-0 och idag mot Tyskland med 4-1. Nu återstår den roligaste matchen, gruppfinal mot Finland kl 14.00 söndag. (13.00 svensk tid). Underbart att höra att herrarna vann matchen i Moskva idag mot Ryssarna med 4-2 och att Staffan Kronwall gjorde 3 mål, Grattis!!!

Danni

1 comment:

  1. Älskar dina reflektioner över tid och minnen som varit. Det är så värdefullt att stanna upp och uppskatta det man har, det är inte många som gör.
    Grattis till vinst och hoppas att du får en fantastisk jul och nyår. Hoppas på lite mer snö här i Sthlm bara, det är så mörkt och kargt.
    Ta hand om dig och stay safe.

    Kram

    ReplyDelete