Jul 6, 2012

Skottrampen


Igår åkte jag och Bästa Arne ut till Drottningholms golfklubb och åt lunch och pratade massa om hockeyn och livet. Tack för att du finns min vän!


 Har varit trött i kroppen de senaste dagarna, vet inte vad det är. Hoppas på att det blir bättre snart. Rullade iallafall hem från Drottningholm igår. Så himla fint slottet är. Varit hos Fredrik och min sponsor Bauer och beställt ny utrustning för kommande säsong i Lugano.


Det blev nya Nexus skydden på benskydd, armbågsskydd och axelskydd, de satt riktigt bra.


 Pussades lite med Henke, mest för Valentinas skull- till dig Valle!Kom till Ritorp igår och skulle skjuta på skottrampen där jag brukar skjuta, men det stod något ivägen.
 En hel container mitt på rampen, tack Ludde:) Vad gör man?


Man tar sig självklart till en annan skottramp! Idag vart det tävling, satte man tre i rad i kryssen
fick den andra göra 15 armhävningar & 15 sit ups, det blev några:)

Ha en underbar fredag! Kram Danni

3 comments:

  1. Haha! Jag blev faktiskt lite avis när du står där och pussas med Henke! ;) Kan inte du sno den där pappersHenke till mig? :D Kram Valle

    ReplyDelete
  2. Wallie, jag kan fixa allt men nu är det din tur att fixa lite, jag ligger lite före i tjänster till dig.Henke hälsade så mycket!

    ReplyDelete
  3. Jo, det är faktiskt sant! och jag är evigt tacksam för all hjälp!! Ska försöka fixa nått.. Kan bli svårt att fixa lika mycket som du gjort men ändå. :)

    ReplyDelete