Helt underbart att få se det vita fjället med massa skid- och snowboard åkare.
Längtar så tills jag får gå med brädan i handen.
Längtar så tills jag får gå med brädan i handen.
Denna gång var det dags för ringarna. Det fanns två speciella banor för dem
och en barn backe där man kunde åka med. Vi hyrde dem en timme och
det var hysteriskt kul.
och en barn backe där man kunde åka med. Vi hyrde dem en timme och
det var hysteriskt kul.
En liten spontanfika i snön efter några åk. Det var riktigt kallt
i ansikte och om händerna men samtidigt så är det charmen
med det hela.
i ansikte och om händerna men samtidigt så är det charmen
med det hela.
Varning för högt ljud, eller rättare sagt en skrikande tjej;)
När vi var klara var det fika i bilen, Kim och jag i baksätet.
Tillsammans med Katias hemmagjorda goda piroger.
Spasiba sestra! Thank you Katia for everything, you are the best.
I lördags kväll var det dags för lite utgång fast man var lite frusen
och mör i kroppen efter någon timme i backen. Jag lämnade sambo
hemma för att möta upp några lagkamrater.
hemma för att möta upp några lagkamrater.
Fick dansa i några timmar, älskar det. Det blir inte så ofta
så man får ta vara på stunderna.
Mitt alkoholfria val för kvällen blev pannkakor, glass och
jordgubbar. Roligare än bubbelvatten.
så man får ta vara på stunderna.
Mitt alkoholfria val för kvällen blev pannkakor, glass och
jordgubbar. Roligare än bubbelvatten.
Söndagsmorgonen bjöd på hemmagjorda scones med smör och ost.
Avslutade söndagen en film och bakade en hallon & blåbärspaj.
Massa bär och lite deg, så nyttig som möjligt. Den smakade
gudomligt gott!
Ingredienser:
2dl vetemjöl
1dt havregryn
100g smör
4 matskedar strösocker
5dl hallon & blåbär
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225°. Blanda mjöl, havregryn och socker i en bunke. Lägg i smöret skuret i bitar och blanda ihop det till en deg. Tryck ut degen i en form och häll i bären, mycket bär. Strö över eventuell deg som är över. Grädda i mitten v ugnen 15-20 min.
Serveras gärna med vaniljglass eller vaniljsås. Njut!
Massa bär och lite deg, så nyttig som möjligt. Den smakade
gudomligt gott!
Ingredienser:
2dl vetemjöl
1dt havregryn
100g smör
4 matskedar strösocker
5dl hallon & blåbär
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225°. Blanda mjöl, havregryn och socker i en bunke. Lägg i smöret skuret i bitar och blanda ihop det till en deg. Tryck ut degen i en form och häll i bären, mycket bär. Strö över eventuell deg som är över. Grädda i mitten v ugnen 15-20 min.
Serveras gärna med vaniljglass eller vaniljsås. Njut!
Danni
No comments:
Post a Comment