Nov 29, 2011

Mysteriet

Ni vet hur det alltid försvinner strumpor i tvätten?! Här i Ryssland kommer det bara ut vänster strumpor. Vi stoppade in 2 par strumpor och fick ut detta, 4 st Left strumpor. Så nu får man köpa mer strumpor när man kommer hem till Sverige.

Sen har jag inte berättat om vår lilla vän Musen som hälsade på i omklädningsrummet igår. Första gången jag har upplevt en mus inne i ett omklädningsrum. Men dock hade vi lite möss ute i boden hemma i AIK, tjejer som hittade musbajs i både skridskor och trunkar, haha..

Sen var det en Rysk man/kille som förföljde oss igår när vi hade tränat klart. Andra gången han följde efter oss så denna gången var det mindre trevligt. Han ville bjuda ut mig & Kim på fika, bio och ta med oss in till Moskva men vi tackade nej. Det är väl helt ok men när man säger att man inte vill och han fortfarande inte ger sig så är det inte ok. Sen när han frågade efter mitt mobil nr så ryckte vår ryska vän/syster Katia in och sa något på ryska och vi gick vidare. Vi gick in på mataffären för att vilseleda honom. Han satt kvar i bilen utanför och väntade på oss. När vi såg att deras bil åkt iväg så gick vi sedan hem. Hoppas inte Mamma läser det här och blir orolig, vi löste även detta med bravur!

Mysteriet i Dmitrov..

Danni

No comments:

Post a Comment