Oct 16, 2011

Life

Livet är väl väldigt intressant många gånger. I mitt fall som elitidrottare och ishockeyspelare är det mycket som man inte får säga eller göra enligt många. Man får t.ex. inte säga hur mycket man tjänar för det kan få komplikationer. Jag som är stolt att kunna leva på ishockeyn som damspelare och få tjäna en slant för första gången på 14år. Varför ska man inte vara rakryggad istället och visa alla tjejer, killar, damer och herrar att allt är möjligt?! Det är inga miljonlöner men det är några hundra tusen procent mer än tidigare år och det viktigaste är att jag är nöjd. Inte vad nån annan tycker eller tänker. Vad jag skriver här på min sida är det jag vill skriva, och det handlar om mitt liv. Om jag inte kom med i bastruppen på nästkommande landslagsläger, utan som reserv, så skriver jag det. Finns inget att dölja. Livet är fullt av utmaningar, så även idrotten. Tacksam för alla ärliga och trevliga människor som jag möter i mitt liv. Alldeles för många människor där ute i världen som bara tror att de är ärliga.

Stolt över att kunna leva min dröm och jag kommer alltid vara ärlig. Jag kommer alltid prata med och hälsa på främmande människor, hjälpa dem som behöver hjälp, pusha mina lagkamrater och vänner (oavsett om det går bra eller dåligt för mig), njuta av livet, vara glad å skratta mycket, visa känslor, drömma, jobba hårt, vara lojal, visa stolthet, sträva mot nya mål, skapa kontakter, respektera varenda individ jag träffar, vara en tävlingsmänniska, resa, träna, le, äta massa god mat, älska min familj och mina vänner. Det som skiljer sig är bara platsen jag befinner mig på, men var i världen jag än är så kommer jag alltid vara jag. Jag lär mig saker varje dag och jag älskar att utvecklas som både människa och ishockeyspelare.


Danni

8 comments:

 1. en annan hockey spelareOctober 17, 2011 at 12:41 AM

  skulle inte du kunna skriva om vad du äter under en vecka eller någon dag. vad du äter för att klara av allt och må bra. samt hur många mål / mängd mat du äter.

  TACK

  ReplyDelete
 2. Självklart kan jag det! Det kommer bilder och lite text i veckan. Kram!

  ReplyDelete
 3. Helt rätt, fortsätt med ditt spel och ditt driv. Din blogg är du och ingen annan.Puss och Kram S

  ReplyDelete
 4. :-) det är vad du tycker och tänker som gör ig till vem du är och ifall inte folk kan ta det så är det upp till dem. Var dig själv alla andra platser är upptagna. Fortsätt att vara dig själv. Thats what I like about you!

  ReplyDelete
 5. Jag tycker du är grym som gör precis det du vill och lever din dröm! Att du ska be om ursäkt för det bara för att du råkar vara tjej och sysslar med en "manlig" sport och gör precis som killarna - tjänar pengar på det är helt absurt!!
  You go girl! :) Kram

  ReplyDelete
 6. Hej,
  Som jag skrev kommer jag alltid vara stolt och vara den jag är, var än i världen jag befinner mig. Jag är tacksam för att jag har er och för att ni bryr er. Inte bara om mig utan om en person med ett lite annorlunda liv som lever sin dröm. Vill bara visa alla där ute att allt är möjligt, bara man vill! Ha en underbar vecka hemma i Sverige. Kramar Danni

  ReplyDelete
 7. Days spent on the ice, parties i missed, weekend hang outs blown, hours of hard work, tons of sweat, never ending plane rides, late night bus trips, times when you want to just give it all up, being on the road for your birthday, leaving the day after christmas for some tournament, missing school vacations and summer break to try out for teams, moving to a different state just because the teams are better, tears, blood shed, broken bones, snapped sticks, Trying to explain the game to your friends at school who have no idea what your talking about and dont know what hockey is about .

  Would i change any of it. Hell No. Why? Because theres no better feeling in the world than when you come back to the bench and see your family, not your parents and sister, but your 17 brothers who are there to congratulate you after a huge hit, insane dangle, huge save, giving a sick dish and the best feeling of all winning the championship after months of hard work.
  thats the life of a true hockey player

  ReplyDelete